ŞANLIURFA / CEYLANPINAR - Pınarbaşı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

May

Ben Her Yerde Varım Projesi Kapsamında ''Meslek liseleri kardeşleriyle buluşuyor'' etkinliği ile feyyaz yumuşak ortaokulunda bölümlerimizi tanıttık.

Mehmet Eldemir müdürümüz başta olmak üzere dersinde  bize vakit ayıran hocalarımıza teşekkür ediyoruz.

Rehberlik servisi tanıtım panosu

Nis

DİLİMİZİN ZENGİNLİKLERİ PROJESİ KAPSAMINDA TÜRK DİLİ VE EDEBİYATI ÖĞRETMENLERİMİZİN KUDATGU BİLİG OKUMALARI PANO ÇALIŞMASI

Nis

BİGEP Kapsamında Erdem Sınıfları Projemiz Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Öğretmenimizin Abdulhakim Gündüz Önderliğinde Yapılan Etkinliklerimiz.

Nis

OKULUMUZDAKİ AĞAÇLARIN BUDAMA FAALİYETİNİ GERÇEKLEŞTİREN MÜDÜR YARDIMCISI ABDURAHMAN ÖZBAY HOCAMIZA TEŞEKKÜR EDERİZ...

Mrt

Elektrik ve Elektronik  Teknoloji Bölümü, Motorlu Araçlar Teknolojisi Bölümü ve Tesisat ve İklimlendirme Bölümü Öğretmen ve Öğrencilerimizin Meslek lisesi öğrencileri Hayata Dokunuyor ProjeSİ Kapsamında Çalışmalarımız Devam Ediyor

Mrt

SPOR SAHAMIZI YENİLİYORUZ..ÇALIŞMALARDA EMEĞİ GEÇEN HÜSEYİN DOĞAN ,MEHMET KAYA VE MOTOR BÖLÜMÜ HOCALARINA TEŞEKKÜR EDERİZ..

BİGEP PROJESİ KAPSAMINDA VELİ ZİYARETLERİ

Mrt

Okulumuzu Tercih Etmek İsteyen Öğrencilerimizin Dikkatine!